Scukněte se u nás

s lokálními farmáři!

SCUK.CZ výdejna přímo v naší podnikové prodejně bylinných sirupů Camellus. Ta slouží všem červenokosteleckým Scukařkám a Scukařům už druhým rokem. Ke kvalitním potravinám to tak nemáte vůbec daleko. Připojte se do místní facebookové skupiny a objednejte si svůj zdravý nákup ještě dnes.

Vaše objednávky skvělých a čerstvých potravin od lokálních farmářů vám připravíme, vy k nám přijdete pěšky nebo přijedete autem a pohodlně zaparkujete na našem parkovišti. A váš nákup vám vydají naše usměvavé kolegyně.

Při této příležitosti si můžete v naší prodejně zakoupit i naše bylinné sirupy.
A je určitě z čeho vybírat, připraveno máme pro vás velké množství druhů. A to znamená plno chutí a vůní, které stojí za to zažít.

Naše šicí dílna pro vás připravila široký výběr šitých hraček a plátěných tašek s přírodními motivy. Právě ty jsou pro váš Scuk nákup jako stvořené – dobré tašky na dobré věci.

 

Přihlaste se do červenokostelecké Scuk skupiny na Facebooku – Kostelecká farma. Nakupovat na www.scuk.cz můžete po celý týden. Vaše objednávky budou připravené k vyzvednutí každý pátek odpoledne od 15:30 do 16:00 hodin u nás v prodejně.

Tak neváhejte, dopřejte si dobré věci ze Scuk.cz a stavte se pro ně u nás. Moc se na Scuka s vámi těšíme!