ENVIRONMENTAL

Objevte harmonii přírody s produkty značek Camellu, La Plantation a Cleanee, které vám přinášejí kvalitu, účinnost a ohleduplnost k životnímu prostředí.

MEDICAL

ChariTEX zdravotnické pomůcky, HistoFOR se specializuje na fixační roztoky pro zdravotnictví a OZO OZO nabízí špičkové přístroje proti pocení. Spojuje nás péče o zdraví pro lepší budoucnost.

SOCIAL

V zaměstnávání lidí se zdravotním hendikepem máme mnohaleté zkušenosti. Každý z nás je osobnost, proto je pro nás velmi důležité ke každému přistupovat individuálně.

ENVIRONMENTAL

Objevte harmonii přírody s produkty značek Camellu, La Plantation a Cleanee, které vám přinášejí kvalitu, účinnost a ohleduplnost k životnímu prostředí. Camellu nabízí přírodní bylinné sirupy, které podporují vaše zdraví a pohodu s maximální šetrností. La Plantation přináší autentické koření z udržitelných zdrojů, které obohatí vaše kulinářské zážitky o intenzivní chuť a vůni exotických destinací. Cleanee se specializuje na ekologické čisticí prostředky, které účinně čistí váš domov a zároveň chrání planetu před škodlivými chemikáliemi. S těmito výjimečnými značkami můžete pečovat o sebe, svou rodinu i životní prostředí, a zároveň si užívat produkty nejvyšší kvality, které respektují přírodu a její zdroje.

Camellus
Cleanee
Clearmilk
Sociální zemědělství
R&D

MEDICAL

ChariTEX vyrábí inovativní zdravotnické pomůcky, které zlepšují kvalitu péče a usnadňují život pacientům i zdravotnickému personálu. HistoFOR se specializuje na fixační roztoky pro zdravotnictví, které jsou nezbytné pro přesné a spolehlivé diagnostické postupy. OZO OZO nabízí špičkové přístroje proti pocení, které zajišťují maximální komfort a sebevědomí pro každodenní život. Tyto firmy spojují technologii a péči o zdraví, aby přinášely lepší zítřky. Věříme, že díky našim produktům mohou lidé žít zdravější a spokojenější život, a neustále pracujeme na inovacích, které posouvají hranice zdravotnické péče a komfortu.

SOCIAL

V zaměstnávání lidí se zdravotním hendikepem máme mnohaleté zkušenosti a věříme, že každý člověk přináší jedinečné schopnosti a perspektivy, které obohacují naše pracovní prostředí. Každý z nás je osobnost s vlastními potřebami, talenty a životními zkušenostmi, proto je pro nás velmi důležité ke každému přistupovat individuálně a s maximálním respektem. Naše pracovní prostředí je navrženo tak, aby podporovalo rozvoj a spokojenost všech zaměstnanců, a neustále se snažíme vytvářet podmínky, které umožňují plné zapojení a úspěch každého člena našeho týmu. Dbáme na to, aby každý měl příležitost ukázat své schopnosti a přispět k našemu společnému úspěchu, a tím přispíváme k inkluzivnější a spravedlivější společnosti.